'LEREN JE EIGEN KRACHT TE ONTDEKKEN'

GROEIEND BEWUSTZIJN
advisering, coaching, training, meditatie

COACHING, ONDERZOEK, LEZINGEN, PUBLICATIES

Mijn spirituele helpers en ik bieden hulp aan als ‘life coach’, astroloog, helderziende en lichtwerker.

Als je problemen ervaart met jouw levensdoel, relaties en werk, bieden wij je nuttige en bruikbare praktische adviezen. Daarnaast inspireren we je bij het ontwikkelen van een hoogwaardigere levensvisie.

We geleiden je over drempels van bewustzijn, waardoor je een nieuwe, ruimere kijk krijgt op je dagelijks leven, je gelukkiger voelt en meer succes ervaart in je leven.

Op basis van je geboortehoroscoop geven wij je inzicht in jouw levensdoel, de kenmerken van je levenscyclus, je bijzondere talenten en de uitdagingen in je leven.

We kunnen je van oude angsten afhelpen met behulp van een geleide meditatie naar jouw herinneringen uit een vorig leven.

We kunnen dwalende energieen naar het licht geleiden en de energie van locaties op een hoger frequentieniveau brengen. 

We verzorgen lezingen en workshops over de transformatie naar de nieuwe tijd en over dimensies van bewustzijn. We meten het persoonlijke bewustzijnsniveau voor belangstellende aanwezigen.

In ons boek: “Ontdek je Grote Kracht, het leven als ontdekkingsreis”. vertellen we mijn levensverhaal en beschrijven we tien sleutels om in je grote kracht te komen. Dit boek is in tweede druk (ISBN 978-90-823934-3-9) voor 22,99 euro verkrijgbaar bij Uitgeverij 'Boekscout' en bij Bol.com. 

 

                               

 

Ons tweede boek "Groeiend Bewustzijn, een duurzame samenleving in de zesde dimensie", laten we zien dat de groei van ons collectieve bewustzijn in een stroomversnelling is geraakt en wat dat betekent voor onze toekomst op Aarde. Dit boek (ISBN 978-94-645-0922-9) wordt in de Webshop van Uitgeverij 'Boekscout' aangeboden voor 23,50 euro. Het is ook verkrijgbaar bij Bol.com.

Ons derde boek "Ons Goddelijke bewustzijn, een ontdekkingsreis naar onvoorwaardelijke liefde en universele scheppingskracht", is nu ook verkrijgbaar. Dit boek (ISBN 978-94-646-8992-1) wordt de Webshop van Boekscout aangeboden voor 24,99 euro. Het is ook verkrijgbaar bij Bol.com

Meer informatie over deze boeken kun je vinden op mijn webpagina 'Inspirerende boeken'.

Ik ben aangesloten bij het netwerk BEWUST HAARLEMMERMEER 

Ik ben vriend van de landelijke Astrologische vereniging ASAS

Ik ben lid van Spirituele vereniging AQUARIUS, Amsterdam.

Ik ben aangesloten bij het initiatief 'Imaginal Cells' van Dennis Karpes om de jonge generatie wereldwijd te helpen hun verborgen talenten te laten ontdekken en te ondersteunen bij het vinden van een manier waarop zij de wereld kunnen vernieuwen. 

 

 

 
 
 
 
 
          
        
                                               
 
 

'LEREN JE EIGEN KRACHT TE ONTDEKKEN'