'LEREN JE EIGEN KRACHT TE ONTDEKKEN'

GROEIEND BEWUSTZIJN
advisering, coaching, training, meditatie

INSPIRERENDE BOEKEN voor je ontdekkingsreis naar vernieuwde inzichten in jezelf en in de wereld om je heen

ONTDEK JE GROTE KRACHT, het leven als ontdekkingsreis

Wat is belangrijk in jouw leven? Wat is er gebeurd? Hoe heb je het ervaren? Wat heb je ervan geleerd?

Het boek  'Ontdek je grote kracht, het leven als ontdekkingsreis' vat in tien sleutel-uitspraken samen wat ik in mijn leven geleerd heb en is een inspiratiebron voor iedereen die zijn eigen Grote Kracht wil ontdekken.

Heb je wel eens het gevoel dat je in een auto zit met vijf versnellingen, maar niet verder komt dan de derde versnelling? Je hebt allerlei ideeen  over wat je zou willen in je leven, maar het komt er niet uit? Ben je het zat om anderen daarvan de schuld te geven en wil je er zelf wat aan gaan doen? Dan is dit boek voor jou geschreven. het gaat over hoe je jouw levensenergie kan laten stromen. Het laat zien hoe ingrijpend je leven verandert vanaf het moment dat je er voor kiest de oplossing in jezelf te zoeken en je bewust wordt van jouw unieke karakter, jouw talenten en van de kosmische hulp die je aangeboden krijgt.

# spiritualiteit, # bewustzijn, # bewustwording, verkrijgbaar bij de Webshop van Boekscout en bij Bol.com , ISBN 978-90-823934-3-9, BoekXpress, 282 pagina's paperback. Prijs 22,99 Euro

GROEIEND BEWUSTZIJN, een duurzame samenleving in de zesde dimensie

Bewustzijn is wijsheid, uit ervaring verkregen. Het schept ons mensbeeld, ons wereldbeeld en onze geloofsvisie. Het is een frequentieband van energie, opgebouwd in dimensies. Het groeit door het oplossen van problemen. Bewustzijn is onsterfelijk, het goddelijke in ons.

Het boek 'Groeiend Bewustzijn, een duurzame samenleving in de zesde dimensie' laat ons zien hoe ons bewustzijn in een stroomversnelling terecht is gekomen, waaraan we hoop kunnen ontlenen voor een liefdevolle en duurzame toekomst, en hoe we ons leven hierbij richting kunnen geven.  

Verlang je naar een duurzame samenleving en ben je op zoek naar een succesvolle manier om hieraan bij te dragen? Dit boek toont je hoe je effectief kunt inspelen op wat er gaande is. Het laat zien dat het collectief bewustzijn, het gemiddelde bewustzijn van alle volwassen mensen op Aarde, sinds het voorjaar van 2020 buitengewoon snel is gaan groeien. In een jaar tijd zijn we van de derde dimensie in de vijfde terecht gekomen en we groeien nu verder naar de zesde dimensie. De verruiming van bewustzijn leidt tot verandering van ons vrijheidsideaal van egocentrisch en individualistisch naar liefdevol en saamhorig.

Er kwam halverwege 2020 ook een einde aan de voortdurende daling van de Boviswaarde, een maatstaf voor de energetische kwaliteit en daarmee voor de leefbaarheid op Aarde. De sindsdien ingezette stijging heeft de achteruitgang vanaf het begin van onze jaartelling reeds volledig ongedaan gemaakt. Binnen enkele jaren gaan we merken dat onze natuurlijke omgeving sterk vooruit gaat

# leiderschap, # duurzaamheid, # bewustzijn, # persoonlijke groei, # spiritualiteit, verkrijgbaar bij de Webshop van Boekscout en bij Bol.com , ISBN 978-94-645-0922-9, BoekXpress, 300 pagina's paperback, prijs 23,50 Euro

ONS GODDELIJKE BEWUSTZIJN, een ontdekkingsreis naar onvoorwaardelijke liefde en universele scheppingskracht

Dit boek is voor wie op zoek is naar hogere lagen van bewustzijn, om meer te kunnen bijdragen aan de totstandkoming van een liefdevolle en duurzame wereld. Het leidt ons langs alle dimensie van bewustzijn, met elk een eigen leeropgave en met het bijbehorende mensbeeld, wereldbeeld en geloofsvisie. Wat we ontdekken, hebben we altijd al bij ons gedragen in ons DNA. Stap voor stap halen we het uit ons onderbewustzijn naar boven. In de eerste dimensie gebruiken we nog maar 2% van ons DNA, in de hoogste dimensie beschikken we over ons volledig potentieel, het goddelijke in onszelf.

# leiderschap, # duurzaamheid, # bewustzijn, # persoonlijke groei, # spiritualiteit, verkrijgbaar bij de Webshop van Boekscout en bij Bol.com, ISBN 978-94-646-8922-1, BoekXpress, 317 pagina's paperback, prijs 24,99 Euro


'LEREN JE EIGEN KRACHT TE ONTDEKKEN'