'LEREN JE EIGEN KRACHT TE ONTDEKKEN'

GROEIEND BEWUSTZIJN
advisering, coaching, training, meditatie

REACTIES 1

Voor deze pagina is een Privacy Verklaring opgesteld

Roel: Gerrit is een mens met veel diepgang en levenservaring. Ik heb hem leren kennen als iemand die een bijzondere combinatie in zich draagt van een meer rationeel verleden, een sterk mentaal heden en een spirituele toekomst waarin hij zich steeds meer ontwikkelt. Zijn eigen pad geeft aan dat hij bij uitstek in staat is om je te helpen, in je eigen tempo en op je persoonlijke wijze, zelf stappen te zetten die je meer voldoening geven en je plaats in een groter geheel helder maken.

Cor: We zijn inmiddels zo’n 50 jaar vrienden, en dus heb ik jouw ontwikkeling van dichtbij meegemaakt, van maatschappelijk betrokken student tot spiritueel coach nu. Ik waardeer je kritische en open houding in gesprekken, en ik vind het geweldig hoe jij regelmatig, door een vraag of opmerking, mijn gedachten een nieuwe richting kan geven. Als ik met een vraag bij je kom duik je er helemaal in met je pendel. Je adviezen blijken goed uit te werken. Ik herinner dat je een relatie-horoscoop voor ons opstelde, die mij nieuwe inzichten gaf. Door je boek en door gesprekken heb je me gestimuleerd om zelf ook actief spiritueel bezig te zijn. Daar ben ik je dankbaar voor.

André: Ik ken Gerrit als iemand die gedegen kan analyseren en kritisch kan zijn zonder af te breken. Familieleden hebben door zijn horoscoopuitleg beter naar zichzelf kunnen kijken en stappen gezet om slimmer te leven, d.w.z. energie te steken in de meest relevante aspecten van hun leven. Ook ik heb dankzij Gerrit stappen gezet die ik daarvoor niet voor mogelijk hield. Mijn oprechte dank voor het tonen van een nieuw persoonlijk ontwikkelingspad. 

Maya: Gerrit beschikt over brede kennis van aardse en spirituele zaken. Hij geeft  duidelijke  uitleg over je vraag of het doel van je komst. Gerrit geeft je informatie die hij via de Goddelijke interventie door krijgt. Hij vertelt je wat op dit moment belangrijk voor je is om te weten en de achterliggende betekenis, zodat je een volgende stap in je persoonlijke groei kunt zetten!

Rob: Al jarenlang dacht ik dat er meer was, dat er dingen voorbestemd zijn en waren. Ik bleef echter min of meer argwanend, totdat ik met Gerrit in contact kwam. Hij heeft mijn horoscoop getrokken. Toen bleken die dingen dus echt waar te zijn. Geduldig en accuraat legt hij de dingen uit.

Maggie: Jij bent al zeven jaar mijn coach. Het begon met hulp bij het vinden van werk. Jij vroeg me mijn levensverhaal schrijven, zodat je kon aansluiten bij mijn belevingswereld en mijn talenten. Daarmee hielp je mij een positiever zelfbeeld te vormen. Later heb je ook een geboortehoroscoop voor me gemaakt, waardoor ik een veel beter inzicht in mijn karakter kreeg. Op basis daarvan hielp je me bij mijn zoektocht naar een nieuwe relatie. In elk gesprek kwamen nieuwe inzichten ter sprake, die mijn persoonlijke groei enorm hebben bevorderd. Hartelijk dank daarvoor. 


'LEREN JE EIGEN KRACHT TE ONTDEKKEN'