'LEREN JE EIGEN KRACHT TE ONTDEKKEN'

GROEIEND BEWUSTZIJN
advisering, coaching, training, meditatie

REACTIES 2

Voor deze pagina is een Privacy Verklaring opgesteld

Karin: Vijf jaar geleden kregen wij voor het eerst contact. Ik was al meer dan een half jaar werkeloos en jij hielp me met mijn sollicitatiebrieven en met de voorbereiding op de gesprekken. Belangrijker nog dan de praktische tips was de mentale ondersteuning die je mij gaf. Als je zo lang bij sollicitaties keer op keer een teleurstelling moet verwerken, dan is het heel belangrijk dat je in jezelf blijft geloven. Daar was je mijn steun en toeverlaat bij. Later kwamen daar ook onze gesprekken bij over spiritualiteit. Je maakte een geboortehoroscoop, waardoor mijn zelfbeeld enorm is verdiept en versterkt. Gerrit, ik ben je heel dankbaar voor je mentorschap en de geboortehoroscoop. Deze geeft mij herkenning en bewustwording, waardoor ik mezelf elke dag steeds beter leer kennen en het mij meer en meer lukt een authentiek leven te leiden.

Jan Chris: Dankzij de gesprekken met Gerrit n.a.v. lezing van "Ontdek je Grote Kracht" en "Groeiend Bewustzijn" leerde ik beter inzicht te krijgen in de ordening en samenhang van diverse niveau's van werkelijkheidsbeleving. In het bijzonder leerde ik daarbij te vertrouwen op de gaven van mijn intuïtie, die ik inmiddels beschouw als één van mijn belangrijkste zintuigen. Ik weet dat ik deze bijzondere overdracht van kennis en inzicht mede dank aan de warmte van onze vriendschap, die dateert van onze vroegste middelbare schooljaren.

Nico: Gerrit heb ik op verschillende wijzen leren kennen: als vriend, verteller, schrijver en coach. De ontmoetingen met hem zijn altijd open, levendig en interessant. Een bijzondere ervaring wil ik memoreren. Omdat ik regelmatig last had van angststemmingen in de ochtend heeft hij mij begeleid bij een regressiesessie om een oorzaak te achterhalen. Die sessie was een bijzondere ervaring, niet alleen omdat ik beelden van de zeventiende eeuw doorkreeg, maar ook omdat ik Gerrit heb ervaren als een deskundige coach: goed voorbereid, open, rustig en een goed waarnemer.


'LEREN JE EIGEN KRACHT TE ONTDEKKEN'